top of page

SPARKS PREDNOSTI

KAKOVOST

Sparks telovadne postaje so robustne in visoko kakovostne, ter v celoti razvite in izdelane v Sloveniji. Izdelane so iz kakovostnega jekla S235JR in zaščitene z vročim cinkanjem ter prašnim lakiranjem. To pomeni, da je celotna konstrukcija zaščitena proti koroziji, kar omogoča dolgotrajno življensko dobo ter predstavlja izjemno nizke stroške vzdrževanja. 

 

Vse naprave so izdelane v skladu s SIST EN 16630:2015 standardom s posebnim poudarkom na varnosti uporabe, funkcionalnosti in privlačnosti. Vsako telovadno postajo opremimo s ploščo z navodili za uporabo, opozorili in opisi izvajanja posameznih vaj. Za izdelavo Sparks telovadnih postaj imamo pridobljen certifikat o skladnosti izdelkov ter certifikat za varjenje kovinskih konstrukcij.

Naš cilj pri oblikovanju telovadnih postaj je, da omogočimo kar se da raznovrstno obliko vadb, zato je na njih možno izvajati tako vaje Crossfita, kot tudi klasične vaje za moč in vzdržljivost. Zaradi različnih oblik in višin telovadnih orodij, so naše postaje primerne za vse starosti in omogočajo vadbo tako začetnikom kot profesionalcem. 

GARANCIJA

Ker smo v kvaliteto naših produktov povsem prepričani nudimo 5-letno garancijo na brezhibnost cinkanih konstrukcij. Ta garancija obsega brezplačna popravila, ki bi bila potrebna na podlagi napak pri izdelavi konstrukcije ter napak, ki bi ob običajni uporabi na njej nastale v roku petih let po postavitvi (garancija ne obsega poškodb, ki ob uporabi nastanejo na barvi konstrukcije).

 

Garancija se razveljavi v primeru malomarne ali napačne uporabe, modifikacij, neustreznega shranjevanja ali neprimernega ravnanja z izdelkom.

POSTAJE PO MERI

Telovadne postaje izrišemo in izdelamo tudi po naročilu. Upoštevamo vse želje in zahteve. Možne so kombinacije posameznih elementov telovadnih postaj, ki so v našem naboru ali kombinacija telovadnih elementov glede na vaše zahteve. Vse telovadne postaje je mogoče v celoti prilagoditi okolju in potrebam, za katere so namenjene. 

 

​Po potrebi in v odvisnosti od velikosti športnega objekta, se lahko Sparks stations nadgradijo s posameznimi orodji Sparks single units ali drugimi elementi za za kompleksnejšo vadbo. Če želite Sparks telovadno postajo po vaših načrtih in željah, nas kontaktirajte in z veseljem vam pripravimo ponudbo.

BARVNA PALETA

Sparks telovadne postaje so na voljo v široki paleti barvnih kombinacij.

Izbirate lahko med raznimi barvnimi kombinacijami.

Tartan

Pesek

Travna guma

PRIPRAVA TERENA

Po uskladitvi in izbiri Sparks telovadnih naprav naredimo tudi načrt umestitve opreme v prostor ter načrt lokacij točkovnih temeljev.

 

Po dogovoru poskrbimo tudi za montažo in pripravo terena. Izbirate lahko med certificiranimi podlagami: travna guma, pesek ali tartan. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetlovali pri izbiri podlage. 

O NAS

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo inovativnih telovadnih postaj. Naše glavno gonilo je želja omogočiti ljudem, da ponovno odkrijejo veselje do gibanja na prostem. Stremimo k dobremu in lepemu dizajnu, barvitemu oblikovanju, kakovostni izdelavi in dnevnim inovacijam. Imamo večletne izkušnje v izdelovanju različnih konstrukcij za športne dvorane in druge športne opreme. 

K ustanovitvi podjetja nas je gnala želja po razvoju edinstvene in atraktivne športne opreme. Prepričani smo, da boste vzljubili vadbo na naših inovativnih telovadnih postajah.

sparks_streetworkout_telovadna-oprema_sp

Pridružite se naši misiji privlačnega načina treninga z lastno težo in druženju na prostem!

bottom of page